• Home
  • Marum
  • Foto's
  • Sociëteit De Fles
  • Sponsoren
  • Word lid!
  • Contact
  • Shop
de fles

Sociëteit

De Fles

De leukste studentenvereniging van Vlissingen, Middelburg en omstreken!

De Fles

De soos is onze plek om als leden samen te komen voor een drankje, een dansje, een spelletje of een babbeltje. De soos is meerdere malen verhuisd sinds we in 2005 een zelfstandige vereniging werden, maar is altijd verbonden geweest aan de stamkroeg waar we op dat moment aan verbonden waren.

Begin 2020 kregen we de kans om mee te verhuizen met het oude Club Bellamy. Ze zijn nu in een nieuwe vorm, namelijk ‘de Vrienden van Vlissingen’ gevestigd aan Nieuwendijk 7. Wij kregen het aanbod van de eeuw, hebben die aangenomen en zijn nu dus de trotse huurders van de voormalige, intacte stripclub die zich boven onze nieuwe stamkroeg bevindt. De stripclub heeft slechts 5 dagen kunnen draaien voordat de deuren sloten, De sfeer hangt er nog, het fluweel is er nog, de paal staat er nog en met een paar kleine aanpassingen en wat wasbeurtjes konden we er dus zo intrekken.

We hebben onze eigen tap, genoeg plek om rustig te zitten of een spelletje te doen, plek om te dansen, te beerpongen of een slinger om de paal te maken. We hebben bordspellen, kaartspellen, maar ook spellen voor de playstation voor onze nieuw ingebouwde tv. Er kunnen filmavondjes gegeven worden of sportwedstrijden gezamenlijk worden bekeken. Binnen in onze soos is het dus nooit saai. Daarnaast hebben we ook een gigantisch dakterras, waar je met lekker weer heerlijk buiten kan genieten van frisse lucht. Van tijd tot tijd organiseren we hier ook gezellige BBQ’s en hebben we een buitenbar waar we ook cocktails kunnen verkopen.

!!!

welkom marum
foto background

Foto's

Ben je lid? Dan kun je door in te loggen alle foto’s bekijken van alle feesten en evenementen.

Sponsoren

Sponsoren en partners zijn van direct belang voor de vereniging, omdat zij naast een mogelijke financiële bijdrage een belangrijke schakel kunnen vormen tussen de vereniging en het werkveld. Om studenten wegwijs te maken in de bedrijfswereld, is het van belang dat wij als vereniging middels sponsoren en partners het contact leggen tussen de leden en de betreffende bedrijven.

hz
hz
hz
hz
hz
hz
hz
hz
hz
hz
hz
hz