• Home
  • Marum
  • Foto's
  • Sociëteit De Fles
  • Sponsoren
  • Word lid!
  • Contact
  • Shop
inschrijven

Marum

Introkamp

De leukste studentenvereniging van Vlissingen, Middelburg en omstreken!

Inschrijven Introkamp

We zijn druk bezig met de voorbereidingen maar met veel enthousiasme kijken wij al uit naar de leukste periode: de introductie. Gedurende deze week staan wij op de HZ, ben jij welkom om een kijkje te nemen in onze sociëteit ‘De Fles’ en organiseren wij in samenwerking met Aqua ad Vinum de Algemene Intro Dag op het Bellamypark. Maar wat wij het leukste vinden van de introweek? Het introkamp!

Download ook hier ons introductieboekje

introkamp

Voor maar €50 organiseren wij voor jou het introkamp. Het enige wat jij nog hoeft te betalen zijn de drankjes ’s avonds tijdens de feestjes, maar schrik niet, dat zijn dezelfde prijzen als in onze sociëteit ‘De Fles” en we zullen alvast verklappen, nergens anders vind je het zó goedkoop!

Ben jij lid gedurende het kamp? Dan krijg jij de eerste 5 muntjes van ons cadeau! Ga jij mee als begeleider? Dan zijn de eerste 10 muntjes op ons!

Mocht je nog vragen hebben kan je gebruik maken van ons contactformulier, een berichtje sturen via Facebook of Instagram of mag je ons altijd aanspreken in ‘De Fles’ of in onze stamkroeg ‘De Vrienden van Vlissingen’. Maak vooral ook een babbeltje met onze introductiecommissie tijdens de introdagen!

Personalia


Contactdata


Opleiding en overigefoto background

Foto's

Ben je lid? Dan kun je door in te loggen alle foto’s bekijken van alle feesten en evenementen.

Sponsoren

Sponsoren en partners zijn van direct belang voor de vereniging, omdat zij naast een mogelijke financiële bijdrage een belangrijke schakel kunnen vormen tussen de vereniging en het werkveld. Om studenten wegwijs te maken in de bedrijfswereld, is het van belang dat wij als vereniging middels sponsoren en partners het contact leggen tussen de leden en de betreffende bedrijven.

hz
hz
hz
hz
hz
hz
hz
hz
hz
hz
hz
hz