• Home
 • Marum
 • Foto's
 • Sociëteit De Fles
 • Sponsoren
 • Word lid!
 • Contact
 • Shop
de fles

Marum

Sponsoren

De leukste studentenvereniging van Vlissingen, Middelburg en omstreken!

Sponsoren

Sponsoren en partners zijn van direct belang voor de vereniging, omdat zij naast een mogelijke financiële bijdrage een belangrijke schakel kunnen vormen tussen de vereniging en het werkveld. Om studenten wegwijs te maken in de bedrijfswereld, is het van belang dat wij als vereniging middels sponsoren en partners het contact leggen tussen de leden en de betreffende bedrijven.

Cafe de Vrienden Vlissingen

Al jaren lang bevind Marum Bibio zich onder de vleugels van café de Vrienden van Vlissingen. Als hoofdsponsor, sponsort de VVV jaarlijks een goed bedrag. Hiervan kan Marum Bibio de beste feesten organiseren, leuke activiteiten neerzetten en veel lekkere drankjes aanbieden. Door een verhuizing in het afgelopen jaar, hebben we zelfs een upgrade gekregen van soos. Dankzij Jhermain en Rob, de eigenaars, hebben we nu een prachtige locatie voor onze Fles en de studentenstapavonden.

vrienden
promopolitan

Promopolitan

Als een van de hoofdsponsoren, biedt promopolitan de beste baantjes aan. Wanneer je aan het werk gaat via Promopolitan, krijg je niet alleen lekker betaald, maar krijgt Marum ook meer sponsoring binnen. Want over elk gewerkt uur, ontvangt Marum een klein bedrag. Deze wordt natuurlijk niet afgeschreven van jouw loon. Daarnaast krijg je via Promopolitan vaak enorm leuke kansen voor toekomstige banen, ook voor na je studententijd. Kijk snel op de: Werken via Marum pagina voor meer informatie

Rijbewijsteam

Rijbewijsteam is dé rijschool in Vlissingen waar wij als Marum zijnde al een tijdje mee samenwerken. Als lid van Marum krijg je 10% korting op het totale rijles pakket! Daarnaast krijgt Marum Bibio een kleine bijdrage voor elk lid dat zijn/haar/hen rijbewijs heeft gehaald.

rijbewijs team
parfumstunter

Parfumstunter

Bij Parfum-Stunter.nl kunt u online uw geuren, verzorging, make-up en meer kopen. Ook staan wij geregeld op markten en braderieën. Zo zijn wij in Vlissingen ieder jaar te vinden op de nachtmarkt!

De inspiratie voor onze geuren is gevonden in het al bestaande luxe parfum segment. Door zorgvuldig uitgekozen geurlijnen en de ontwikkeling van merken als Meeka en Creation Lamis kunnen wij dezelfde ervaring bieden voor een veel zachtere prijs.

Wij hebben gekozen voor Marum-Bibio omdat we het Vlissingse studentenleven een warm hart toedragen en om die reden bieden wij studenten van Marum-Bibio boven op alle aanbiedingen nog meer korting aan!

Draagkracht

Ook met Draagkracht hebben we al jaren lang een goede samenwerking. Omdat het enorm leuke uren zijn die je kan werken en je altijd samen werkt met vrienden of mensen die je goed kent, is het een van de favoriete baantjes geweest onder onze leden. Dit omdat het met de lessen enorm goed te combineren is. Je werkt vaak maar 3 uurtjes, waarna je nog veel tijd over hebt op je dag. Ook bij Draagkracht geld: Over de gewerkte uren, ontvangt Marum een bedrag aan sponsoring. Kijk snel op de Werken via Marum pagina voor meer informatie.

draagkracht
dominos

Dominos

De samenwerking met Domino’s pizza Vlissingen is een samenwerking waar we al meerdere jaren van mogen genieten. Als lid van Marum Bibio betaal je altijd maar €4,99 voor een medium pizza, bij afhaal in de winkel. Het gaat hier om pizza’s in de volgende categoriën: Top Taste, Favourites, Traditional & Vegan en is met uitzondering van siganture meat lovers. Daarnaast hebben we elk jaar een geweldige wedstrijd, waarbij we een eigen Marum Pizza mogen ontwerpen. Leden mogen dan hun eigen recept opsturen voor de perfecte pizza, die zij daarna mogen maken. Deze wordt uiteindelijk getest door een jury waaruit de Marum Pizza word gekozen. De winnaar wint dan 3 xxl pizza’s van zijn/haar/hen eigen creatie.

Soif

Na de zomervakantie beginnen we weer met Happen en Stappen. Dit is een avond waarbij we met de gehele studentenvereniging gaan eten. Elke Happen en Stappen editie hebben we een ander thema, dus je krijgt een enorm leuke variatie aan eten binnen. In samenwerking met Restaurant Soif, worden er heerlijke gerechten op de tafel gezet voor een gereduceerde prijs (vaak rond de €10,-) en mogen we genieten van geweldige drankkortingen. Ga jij mee met de volgende editie van Happen en Stappen?

soif
oscani

Oscani

Oscani heeft 4,5 van de 5 sterren met meer dan 750 reviews. Dit is natuurlijk niet voor niks! Meneer Oscani is elke dag vrolijk en onze leden spreken hem met enige regelmaat. Gezellig een keer een bakje koffie drinken of na het stappen 's nachts met wat vrienden een mega-kapsalon bestellen, het kan allemaal! Bovendien krijgen wij als Marum korting op het hele menu! Ook staat Oscani bekend om zijn pizza's en is hij op Thuisbezorgd niet meer weg te denken. Wat meneer Oscani ook kenmerkt is dat iedereen die hij een beetje kent "buurman" wordt genoemd, Walcheren is niet zo groot dus zolang je maar de goede richting op loopt wonen we eigenlijk allemaal naast elkaar.

Juicebar

Als lid van Marum Bibio krijg je 10% korting op alles wat er verkocht wordt bij de Juice Bar in Vlissingen. Het enorm schattige barretje in de Walstraat verkoopt alleen maar verse Juices en andere heerlijke snacks. Hij maakt alles klaar waar je bij bent en voor de prijzen is gezond zijn nog nooit zo vervelend geweest. Daarnaast heeft Marum ook haar eigen anti kater middel laten maken namelijk: De Marum Bibio Hangover Juice voor maar €5,-.

Deze heerlijke verfrissende smoothie is gevuld met:

 • Groene appel, om je vochtlevels weer terug op peil te krijgen.

 • Bosvruchten, om jezelf op te laden met de vitamines die je weggedronken hebt en voor extra vocht.

 • Geen klein beetje bietwortel, voor het kleine beetje zoetigheid en vezels om je lichaam te ontgiften van de nacht daarvoor.

 • Een geweldige hoeveelheid anti-oxidanten, die je arme en sippe organen zullen reinigen.

Deze smoothie is perfect voor je katerdag en we beloven je: Zodra je het geprobeerd hebt, kan je nooit meer zonder!

juicebar

WebLord

Jouw bedrijf of organisatie verdient het om te schitteren, zowel met een stijlvolle lay-out als met een gebruiksvriendelijke website. Haal de beste resultaten met onze unieke websites custom gecodeerd of gemaakt met Wordpress. Ben je enkel op zoek naar een nieuw logo ontwerp (met eventueel stijlvol drukwerk)? Dat kan ook. Maar weet dat wij jou graag helpen van A tot Z. Vraag vrijblijvend een offerte aan.